Login KMS Heeft u een vraag? 0570 - 616 396
Advies, kwaliteit en service op nummer 1!

Over ons

Zorgkledingdeal.nl staat voor goed advies, kwaliteit en service in een online jasje. Wij voorzien u graag van het beste advies om zo gezamenlijk tot een stijlvol bedrijfskledingpakket te komen. Eenmaal klant van Zorgkledingdeal.nl worden al uw gegevens, kledingmaten, bedrukkingsposities e.d. opgeslagen zodat u gemakkelijk een volgende keer kunt terugvinden wat u of uw medewerkers nodig hebben. De medewerkers van Zorgkledingdeal.nl beschikken over veel ervaring in het adviseren van de juiste bedrijfskleding. Ons motto is daarom ook: vandaag besteld, is goed advies. Wij adviseren u graag over bedrijfskleding en de juiste manier van personaliseren (bedrukken of borduren).

  • Gratis verzending vanaf € 75,00
  • Uw eigen online bestelomgeving vanaf 5 medewerkers
  • Vele bedruk- en borduurmogelijkheden 

Ergens anders goedkoper?

Naast goede service bieden wij bedrijfskleding van veel gerenommeerde zorgkleding merken. Door goede afspraken met onze kledingfabrikanten kunnen wij deze kwaliteitskleding aanbieden voor voordelige prijzen. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten via het contactformulier.

De voordelen van bedrijfskleding:

Het dragen van bedrijfskleding zorgt voor een professionele uitstraling waardoor mensen uw bedrijf gaan herkennen. Misschien de belangrijkste reden om bedrijfskleding te dragen is veiligheid en bescherming. 
Bedrijfskleding moet binnen uw branche misschien voldoen aan bepaalde eisen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u hier graag over. 

Daarom Zorgkledingdeal

Uitsluitend gerenommeerde kledingmerken

Kwaliteit

Onze kleding is voorzien van het Fair2Wear label

Maatschappelijk verantwoord

De beste deal door ons ruime assortiment

Veelzijdig

Vandaag besteld, is goed advies

Service

Alles inzichtelijk met ons kleding management systeem

Online portaal