Login KMS Heeft u een vraag? 0570 - 616 396
Advies, kwaliteit en service op nummer 1!

Kleding management systeem

Eenmaal klant bij Zorgkledingdeal.nl doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen. Om het bestellen van bedrijfskleding gemakkelijker te maken, bieden wij voor bedrijven, vanaf 5 medewerkers kosteloos, ons Kleding Management Systeem (KMS) aan. Met dit systeem creëren wij een webpagina waarop u de kledinggegevens van medewerkers kunt inzien, op medewerkersniveau kleding kunt bestellen en tegelijkertijd het totaaloverzicht houdt. Ook kunt u medewerkers zelf hun kleding laten bestellen door middel van een persoonsgebonden budget. Het systeem wordt volledig naar wens ingericht.

Per bedrijf, filiaal of afdeling wordt er één hoofd inkoper aangewezen. De hoofd inkoper krijgt alle informatie van zijn/haar filiaal of afdeling inzichtelijk, maar dit wordt afgeschermd van andere medewerkers. Hierdoor blijft het KMS systeem gemakkelijk en overzichtelijk. 

De voordelen voor u op een rijtje: 

  • Kledingmaten van medewerkers inzichtelijk
  • Bestellen per filiaal, afdeling of medewerker
  • Budgettering per filiaal, afdeling of medewerker
  • Oude bestellingen inzien 
  • Kleding kan gemakkelijk per medewerker worden afgeleverd 

Indien u andere wensen heeft voor bestellen van uw bedrijfskleding dan denken wij hier uiteraard graag met u mee. Custom-made kleding bestellen? Klik dan hier
Wilt u graag gebruik maken van ons KMS systeem? Klik dan hier, laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Daarom Zorgkledingdeal

Uitsluitend gerenommeerde kledingmerken

Kwaliteit

Onze kleding is voorzien van het Fair2Wear label

Maatschappelijk verantwoord

De beste deal door ons ruime assortiment

Veelzijdig

Vandaag besteld, is goed advies

Service

Alles inzichtelijk met ons kleding management systeem

Online portaal