Login KMS Heeft u een vraag? 0570 - 616 396
Advies, kwaliteit en service op nummer 1!

Custom-made kleding

Wat betekent custom-made bedrijfskleding?
Met custom-made bedrijfskleding bedoelen wij het volledig, zelf ontwerpen van uw zorgkleding. U heeft de keuze uit verschillende stoffen, kleuraccenten en de manier van personaliseren (bedrukken of borduren). Daarnaast is het mogelijk om een private label in de kleding te plaatsen. Het ontwerpen van deze kleding gebeurt in samenspraak en wij denken hierin graag met u mee. Een ontwerp laten maken? Dit doen wij geheel vrijblijvend. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken een voorstel op maat. 

Wat is de minimale afname van custom-made bedrijfskleding?
De minimale afname van custom-made bedrijfskleding verschilt per merk en per model. Voor nabestellingen geldt hetzelfde. Zorgkledingdeal.nl biedt daarnaast de mogelijkheid om voorraad te houden voor uw bedrijf. 
Zo neemt de voorraad van uw bedrijfskleding geen kostbare ruimte in beslag. Wanneer u een bestelling plaatst zullen wij kleding van de (betaalde) voorraad opsturen naar uw vestiging of naar het huisadres van uw personeel.  

Wat is de levertijd van custom-made bedrijfskleding?
De levertijd verschilt per merk en per model. Dit komt door het productieproces waarin de juiste stoffen moeten worden ingekocht bij de juiste leverancier en de bedrijfskleding op de gekozen manier moet worden geproduceerd. Om dit proces te versnellen, kunnen bepaalde stoffen op voorraad worden gehouden. 

Offerte aanvragen:
Wanneer u geïnteresseerd bent in custom-made bedrijfskleding dan kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina of bel ons op 0570 - 616 396. Onze verkoopadviseurs zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en om het proces in gang te zetten. Geen vraag is ons te gek en wij denken graag met u mee.

Daarom Zorgkledingdeal

Uitsluitend gerenommeerde kledingmerken

Kwaliteit

Onze kleding is voorzien van het Fair2Wear label

Maatschappelijk verantwoord

De beste deal door ons ruime assortiment

Veelzijdig

Vandaag besteld, is goed advies

Service

Alles inzichtelijk met ons kleding management systeem

Online portaal