Login KMS Heeft u een vraag? 0570 - 616 396
Advies, kwaliteit en service op nummer 1!

Verzending en retourneren

Verzending:
Verzending gebeurt in principe met één van de grote, bekende bezorgdiensten. Afhankelijk van de grootte en de waarde van de bestelling wordt de bestelling als brievenbuspost of als pakketpost verzonden. Wanneer er niemand aanwezig is op het adres dat bij ons bekend is, dan wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden op ditzelfde adres. Als er dan nogmaals niemand thuis is dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of teruggezonden naar zorgkledingdeal.nl, wij zullen vervolgens telefonisch contact met u opnemen om een geschikt bezorgmoment af te spreken. 

Verzendkosten:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 exclusief BTW. De bestelling wordt verzonden wanneer de volledige betaling is binnengekomen op de rekening van zorgkledingdeal.nl. Afhankelijk van de grootte en de waarde van de bestelling wordt de bestelling als brievenbuspost of als pakketpost verzonden. 

Ruilen:
Indien u een verkeerde maat of kleur heeft ontvangen dan kunt u dit artikel retourneren. U kunt dit doen door een online retour aanvraag aan te vragen en aan te geven dat u een verkeerde maat of kleur heeft ontvangen. Dit dient binnen 14 dagen te gebeuren en het artikel dient onaangebroken te zijn.
Geef goed aan wanneer en welke kledingstukken u heeft besteld en welke maat en/of kleur u nu wilt ontvangen. Wanneer het omruilen niet mogelijk is door onvoorziene omstandigheden, denkt u hierbij aan een artikel dat niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op. De verzendkosten worden gedeeld wanneer zorgkledingdeal.nl de bestelde artikelen heeft geleverd maar de klant verkeerd heeft besteld. Indien u een verkeerd artikel heeft ontvangen, maar wel juist hebt besteld dan draagt zorgkledingdeal.nl zorg voor alle (verzend)kosten. 

Retourneren:
Wanneer u niet tevreden bent met het artikel, dan kunt u het, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, op eigen kosten retourneren. Retourzendingen dienen voor het terugsturen van het artikel online te worden aangemeld via de pagina retourneren. Na ontvangst van deze online aanvraag zullen wij contact met u opnemen en de procedure verder in gang zetten. Na ontvangst van de teruggestuurde artikelen storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening. Bij retourzending na 14 dagen na ontvangst keren wij niet meer het volledige bedrag uit. Na 14 dagen keren wij nog 50% van het volledige aankoopbedrag terug. Na 30 dagen is er geen vergoeding meer mogelijk.

Bedrukte/geborduurde artikelen kunnen niet geretourneerd worden! 

Let op: Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Een retourzending moet altijd voldoende gefrankeerd zijn. Wij adviseren u bij een retourzending gebruik te maken van een Track & Trace zending. Hierdoor kunnen er geen geschillen tussen verzender en ontvanger ontstaan en kan het pakket altijd getraceerd worden. Zorgkledingdeal.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt of gewassen is, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd en/of vervuild of wanneer u zelf heeft geprobeerd het gebrek te herstellen.

Daarom Zorgkledingdeal

Uitsluitend gerenommeerde kledingmerken

Kwaliteit

Onze kleding is voorzien van het Fair2Wear label

Maatschappelijk verantwoord

De beste deal door ons ruime assortiment

Veelzijdig

Vandaag besteld, is goed advies

Service

Alles inzichtelijk met ons kleding management systeem

Online portaal