Login KMS Heeft u een vraag? 0570 - 616 396
Advies, kwaliteit en service op nummer 1!

PSO certificaat

Onze groei naar sociaal ondernemerschap erkend met een PSO-certificering!

Onlangs hebben wij Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Goalpromotions op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inclusief werkgeverschap

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Korte lijnen door lokale vestiging

De locatie van Goalpromotions gaf voor Carinova de doorslag om een samenwerking aan tegaan. Zowel het hoofdkantoor van Carinova als Goalpromotions bevindt zich namelijk inDeventer. Gea vertelt verder hoe zij bij Goalpromotions terechtkwamen: “Wij kennenGoalpromotions, omdat een van onze medewerkers ons hierop attendeerde. Uiteindelijk zijnwij hem onwijs dankbaar. Dankzij deze attentie hebben wij een goede samenwerking meteen lokaal gevestigd bedrijf. Dat maakt het fysieke contact zoveel makkelijker. Daarbijscheelt dit korte afstandsverschil onze medewerkers ook veel tijd en kunnen wij besparen opverzendkosten.”

Niveaus van de PSO-Prestatieladder

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Meer informatie?


Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl.

Daarom Zorgkledingdeal

Uitsluitend gerenommeerde kledingmerken

Kwaliteit

Onze kleding is voorzien van het Fair2Wear label

Maatschappelijk verantwoord

De beste deal door ons ruime assortiment

Veelzijdig

Vandaag besteld, is goed advies

Service

Alles inzichtelijk met ons kleding management systeem

Online portaal