Login KMS Heeft u een vraag? 0570 - 616 396
Advies, kwaliteit en service op nummer 1!

Interview Naviva

Wanneer er een kindje geboren wordt, zijn gezinnen vaak in de eerste weken afhankelijk van de kraamzorg. Naviva biedt op dit gebied al jarenlang de zorg die een verschil maakt bij deze gezinnen. Tijdens de periode van deze zorg, staat kwaliteit erg hoog in het vaandel bij Naviva en haar werknemers. “Aangezien wij een erg grote organisatie zijn in deze sector, vinden wij het niet alleen belangrijk om onze kwaliteiten goed neer te zetten, maar ook de gezinnen met voldoende kwaliteiten op te kunnen vangen. In deze zijn wij ook erg innovatief en vinden wij het belangrijk continu te blijven ontwikkelen ten behoeve van de zorg die wij bieden aan deze gezinnen. Deze ontwikkeling straalt niet alleen uit naar de kwaliteiten van onze zorgverlening, maar ook naar onze bedrijfskleding”. Aldus Ina Snippe, Coördinator Bedrijfsbureau. Om dit laatste aspect uit te voeren, is Naviva een samenwerking aangegaan met Goalpromotions. 


De Samenwerking

Vanuit de zoektocht naar nieuwe bedrijfskleding, is Naviva uitgekomen bij Goalpromotions en werken zij sinds 2007 samen. In deze samenwerking is voor Naviva persoonlijk contact een grote meerwaarde. Ina vertelt verder: “Omdat wij zelf gevestigd zijn in Deventer, maakt het de lijnen tussen beide partijen erg kort. Het schakelen gaat hierdoor dan ook erg snel, waardoor wij echt worden ontzorgd. Zo kan nieuw personeel dat bij ons in dienst treedt direct naar de showroom van Goalpromotions om de kleding te passen waarbij zij worden voorzien van adviezen en nieuwe items.” Natuurlijk blijft een kledingmaat altijd lastig in te schatten. Om hier toch een gepaste oplossing voor te vinden, heeft Naviva samen met Goalpromotions pasmomenten ingesteld. “Tegenwoordig zetten wij enquêtes uit bij onze werknemers. Zo weten wij, en Goalpromotions, wat de behoeften zijn van onze werknemers en welke maten/pasvormen het meest voorkomen. Hierdoor kan Goalpromotions ons het beste advies geven en komen wij gezamenlijk tot een mooi eindresultaat. Mocht het dan toch niet passen of niet goed uitvallen bij een van onze medewerkers, dan zorgt Goalpromotions ook voor een passende oplossing. Dit zorgt dus voor een erg prettige samenwerking.” 


Communicatie
Kwaliteit, flexibiliteit en een goede service, dat is waar Goalpromotions voor staat. Een belangrijk punt in deze is dan ook de communicatie en het contact met de opdrachtgever. Want, zonder een goede communicatie kan er geen service worden geleverd. “De communicatie met Goalpromotions ervaren wij als erg prettig. Je wordt goed te woord gestaan door de medewerkers en wij krijgen altijd goed advies omtrent onze bestellingen. Dat doen ze dan ook met veel enthousiasme, waardoor het contact tussen beide erg fijn is.” aldus Ina. “Naast dat wij tijdens de contactmomenten terugkijken op eerdere bestellingen, is er ook ruimte voor nieuwe vragen en wordt er bijgepraat. Hier helpt de heldere en laagdrempelige communicatie vanuit Goalpromotions ons enorm bij.”


Service
Bij de kernpunten van Goalpromotions is de service een van de voornaamste. Zo vinden wij het belangrijk om te voldoen aan onze gemaakte afspraken met onze opdrachtgevers. “Een van de voordelen die bij de service van Goalpromotions komt kijken, voor ons als bedrijf, is het meedenkende vermogen. Mocht er bijvoorbeeld een keer iets missen, iets niet de correcte maatvoering zijn of een ruil in kleding moeten plaatsvinden, dan gaat Goalpromotions er voor ons achteraan. Zij zijn in deze erg assertief, wat voor ons een hoop geregel scheelt.” Naast de service die wordt geleverd in de showroom, is het natuurlijk ook fijn dat lever-afspraken worden nagekomen. Ina voegt hieraan toe: “Juist de korte lijnen, het makkelijke contact en de logische inrichting van Goalpromotions maakt het een ideale service. Daarnaast worden ook alle leveringen vanuit hen gedaan, waardoor de kleding sneller bij de werknemer is en wij er verder geen omkijken naar hebben. Dit staat voor ons beter bekend als een goede service en kan voor andere bedrijven in onze sector ook echt een aanrader zijn!”


Een geheel nieuwe lijn

De afgelopen jaren hebben er veel veranderingen plaats gevonden op zowel het gebied als stoffen voor de kleding, als het klimaat. Waar de kleding een aantal jaar geleden vooral elastisch moest zijn, is het nu belangrijk dat het vooral koel in de zomer en warm in de winter is. Vanuit de afgenomen enquêtes is dit dan ook een duidelijk punt dat bij de medewerkers speelt en die aanpassingen op de kleding zijn dan ook al in volle gang. “Het is natuurlijk niet alleen de kwaliteit waar de kleding aan moet voldoen, maar het moet ook fijn zitten voor de werknemer, want zij zijn uiteindelijk onze kwaliteit als organisatie. Wanneer wij dit dan vanuit de enquêtes terugkrijgen, willen wij hier ook graag aanpassingen in maken. Bij Goalpromotions wordt dit dan ook direct opgepakt en denken zij met ons mee over een geheel nieuwe kledinglijn. Zo zijn wij gezamenlijk met Goalpromotions op een aantal wijzigingen gekomen welke wij gaan doorvoeren in de huidige lijn, zodat deze weer aansluit bij de wensen en ook onze nieuwe huisstijl laat zien.”

Benieuwd naar wat Goalpromotions voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Daarom Zorgkledingdeal

Uitsluitend gerenommeerde kledingmerken

Kwaliteit

Onze kleding is voorzien van het Fair2Wear label

Maatschappelijk verantwoord

De beste deal door ons ruime assortiment

Veelzijdig

Vandaag besteld, is goed advies

Service

Alles inzichtelijk met ons kleding management systeem

Online portaal